Kind Nederlands leren
Nederlandse taal
Nederlandse skypeles

Les in de Nederlandse taal overal ter wereld

Bent u Nederlands en woont u in het buitenland? Wilt u dat uw kind de Nederlandse taal goed leert? De Wereldschool leert uw kind spelenderwijs lezen en schrijven met het NT2-pakket.

Over de Wereldschool

Sinds 1948 geeft de Wereldschool Nederlandse les op afstand. Dit is begonnen in Nederlands-Indië, maar nu zijn we actief in meer dan 120 landen.
 

Lees meer

NT2 6 tot 12 jaar

Pakket 1 is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De aandacht ligt vooral op woordenschat, spreken en luisteren. Hoe ouder uw kind, des te meer aandacht er is voor begrijpend lezen en schrijfvaardigheid. 

 

Lees meer

Waarom NT2

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u graag wilt dat uw kind de Nederlandse taal leert. Op basis van ervaringen van anderen hebben we lessen opgesteld.
 

Lees meer

NT2 13 tot 18 jaar

Pakket 2 is voor kinderen van 13 tot 18 jaar. Binnen dit pakket zijn 3 niveaus. Het is mogelijk meerdere niveaus te doorlopen of door te stromen in het reguliere onderwijs.


 

Lees meer

Lesprogramma NT2

De Wereldschool biedt twee compleet nieuwe pakketten aan om het Nederlands als tweede of extra taal aan te leren, samen zijn ze het NT2-pakket.
 

Lees meer

Contact

Heeft u vragen over het NT2-pakket waarmee uw kind de Nederlandse taal kan leren? Of heeft u andere vragen aan de Wereldschool?

 

Bel +31320 229927
 

Contact

Vragen? Neem contact op

Contact